KALBinar:

Den digitale strategi (Zoom)

Danskerne lever et digitalt liv, men hvordan skal du være til stede online som virksomhed? Med en digital strategi får du rammesat dine digitale tiltag, så du ved til hvem, hvad og hvornår du skal kommunikere.

90% af den danske befolkning på 12 år og opefter har en profil på sociale medier, og danskerne bruger mange timer på deres digitale liv – men hvordan skal din virksomhed være til stede online for at nå ud til dine kunder?

Det spørgsmål tager vi udgangspunkt i til dette webinar, hvor vi tager fat på den digitale strategi, samt hvordan du udarbejder den, og hvad der skal indgå i den.

Og selvfølgelig er det vigtigt at tænke den digitale kunderejse ind i den digitale strategi, når du beslutter dig for dine sociale medier og kanaler. For hvor er dine kunder, og hvor kan de møde dig? Kunderejsen starter allerede, inden kunderne opdager dit produkt, og den fortsætter, efter de har købt og modtaget produktet. Får du kunderejsen fastlagt som en del af din digitale strategi, er det lettere for dig at give dine kunder en god oplevelse, og forhåbentlig bliver de gode ambassadører for din virksomhed.

Vores KALBinar foregår over Zoom, og denne gang er kommunikationsrådgiver Kirsten von Wildenradt og kommunikationskonsulent Line Vang Schwensen oplægsholdere.

Du skal bare tilmelde dig, og så sender vi et link. Du vil kunne se os, men vi – og de andre deltagere – vil ikke kunne se dig. Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og webinaret bliver optaget og sendt ud til dig og de øvrige deltagere efterfølgende.

Praktiske oplysninger

Dato og tid: Onsdag d. 17. maj 2023 kl. 8.30-9.30

Tilmeld dig KALBinar her

Skriv til Line på line@kalb.dk, hvis du ønsker at deltage.

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedesbrev, hvor du kan følge med i kommende kurser og gratis aktiviteter hos os.

Mød din oplægsholder

 

Har du spørgsmål?

E-mail: info@kalb.dk
Tlf: 72 44 11 01

 

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.