Cookie- og privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi hos Kalb PR & Kommunikation ApS håndterer dine persondata og cookies.

 

1. Ejer og dataansvarlig

Kalb PR & Kommunikation ApS er dataansvarlig, og vi sørger for, at dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med lovgivningen.

CVR nr.: 31477727

Åvedvej 7, 1. sal

6340 Løgumkloster

Telefon: 72 44 11 01

 

2. Cookies

2.1 Hvad vi gemmer, når du har besøgt vores hjemmeside

Kalbs hjemmeside anvender cookies til at undersøge brugernes adfærd, generel trafikmåling og målrettet annoncering. En cookie er en tekstfil, der bliver lagret i din browser for at kunne genkende din computer eller enhed ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.2 Hvor længe opbevarer vi cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (det kan variere), men de bliver fornyet efter hvert besøg på vores hjemmeside.

2.3 Sådan slette du cookies

Du kan se en vejledning til, hvordan du sletter dine cookies her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker, at din browser gemmer cookies, kan du blokere dem. Du kan se en vejledning til at blokere dem her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.5 Hvad bliver cookies brugt til på Kalbs hjemmeside

Vi anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere på vores hjemmeside, samt geografi og interesser, så vi kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside efter brugerne.

Vi bruger cookies fra:

  • Google Analytics – vores hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • LinkedIn
  • Facebook

 

3. Brug af personoplysninger

Du kan i det efterfølgende læse hvor, og hvordan vi indsamler persondata, hvad vi bruger det til, hvor længe vi opbevarer persondata om dig, hvem der har adgang til dine data, og om data videresendes til tredjeparter.

Vi indsamler kun persondata fra og om dig, hvis du har givet os et informeret samtykke. Det betyder, at vi altid gør det klart, når vi indsamler oplysninger om dig, hvad oplysningernes skal og kan bruges til. Det vil sige, at vi aldrig indsamler personoplysninger om dig, hvis ikke du selv har givet os din tilladelse til det.

Når vi har indhentet informeret samtykke fra dig, indsamler vi personoplysninger om dig i kategorien ”Almindelige personoplysninger”:

  • navn
  • e-mailadresse
  • telefonnummer

3.1 Hvornår indsamler vi persondata?

Vi indsamler persondata i forskellige sammenhænge:

  • Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev eller beder om at få tilsendt en af vores e-bøger
  • Når du bliver kunder hos os, indhenter et tilbud eller tilmelder dig til et af vores kurser
  • Når du besøger vores website, anvender vi cookies til at registrere og genkende din computer eller enhed ved tilbagevendende besøg på vores website. Det er kun din ip-adresse, der bliver registreret.

3.2 Hvilke data indsamler vi?

  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller beder om at få tilsendt en af vores e-bøger, indsamler vi dit fulde navn og din mailadresse.
  • Når du bliver kunder hos os eller indhenter et tilbud, indsamler vi altid dit fulde navn, din mailadresse, dit telefonnummer, din rolle eller titel i den organisation du arbejder i. Vi spørger ind til virksomhedens udfordringer, og hvad I gerne vil have hjælp til.
  • Når du tilmelder dig til et af vores kurser, indsamler vi dit fulde navn, din mailadresse og i nogle tilfælde dit telefonnummer.
  • Når du besøger vores website, anvender vi cookies til at registrere og genkende din computer eller enhed ved tilbagevendende besøg på vores website. Det er kun din ip-adresse, der bliver registreret.
  • Efter vi har fået et informeret samtykke fra dig, indsamler vi løbende data via tracking, når du interagerer med vores hjemmeside. Indsamlet data fra din ip-adresse kombineres med din e-mailadresse efter dit informerede samtykke, og vi kan således registrere din adfærd på vores website med tilbagevirkende kraft.

3.3 Hvad bruger vi de data til, som vi indsamler?

De data, vi indsamler, bruger vi for at få et mere kvalificeret billede af dig og vores andre kunder og potentielle kunder.

  • De data, vi indsamler om dig gennem nyhedsbrevet, bruger vi kun til at sende dig vores nyhedsbrev. Efter du har afgivet dine personlige oplysninger, vil vi automatisk indsamle mere viden om dig, når du interagerer med nyhedsbrevet. Din interaktion dækker blandt andet over åbning af og klik i vores nyhedsbreve. Det bruger vi til at se, hvilket indhold der interesserer vores læsere. De bliver ikke brugt i andre sammenhænge.
  • De data, vi indsamler om dig, når du beder om en af vores e-bøger, bliver kun brugt til at sende dig e-bogen.
  • De data, vi indsamler om dig, når du er kunde hos os, bruger vi i vores kommunikation og markedsføring til at udføre de opgaver, som du har købt af os, og til at sende dig fakturaer.
  • De data, vi indsamler om dig, når du har bedt om et tilbud, bliver brugt til at sende dig det pågældende tilbud eller ringe til dig.
  • De data, vi indsamler på vores website, bruger vi til statistik over kundetyper og til at se, hvor vores brugere kommer fra.

3.4 Hvem har adgang til de data, vi indsamler?

De data, som vi indsamler om dig, bliver udelukkende brugt af Kalb PR & Kommunikation. De bliver ikke videregivet til tredjeparter.

Vi har databehandleraftaler med eksterne databehandlere, hvor data, som vi indsamler, kan blive opbevaret.

Vi har databehandler aftaler med:

  • Mailchimp – Det er herigennem, vi sender vores nyhedsbreve.
  • Google Analytics– Det er her, vi opbevarer oplysninger om adfærden hos brugerne af vores hjemmeside.
  • Microsoft – Det er her, vi opbevarer mails og arbejdsfiler.
  • E-conomic – Det er her, vi opbevarer de data, som vi bruger i forbindelse med vores fakturering. Det er typisk navn, e-mailadresse, organisation, telefonnummer og titel/rolle.

3.5 Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi opbevarer data om dig i vores kontaktdatabase til nyhedsbrev (Mailchimp), så længe du interagerer med Kalb. Vi rydder op en gang årligt i kontaktdatabasen og sletter brugere, der er inaktive. Du er inaktiv, hvis du ikke har åbnet mindst et af vores nyhedsbrev i løbet af et år.

Vi rydder op i vores øvrige systemer en gang årligt, hvor vi sletter data, som vi ikke længere har et legitimt formål med at gemme eller opbevare.

Data fra Google Analytics gemmer vi, da der ikke er tale om personfølsomme oplysninger.

Hvis du er kunde hos os, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til regnskabsloven.

 

3.6 Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig.
  • Du har ret til at få rettet og ajourført de persondata, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet/udleveret de personoplysninger som vi har registreret om dig. Vil du have dine data slettet/udleveret kan du kontakte os på info@kalb.dk. Når du kontakter os, opfylder vi din anmodning så hurtigt som muligt og indenfor 28 dage. Vil du have dine oplysninger slettet, så sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Du har ret til at trække dit samtykke tilbage, så du ikke modtager informationer, nyhedsbreve eller lignende fra Kalb. Du kan framelde dig vores nyhedsbrev gennem linket unsubscribe i e-mailen eller ved at skrive til os på info@kalb.dk.

3.8 Har du spørgsmål

Har du spørgsmål til, hvordan vi håndterer data, kan du kontakte os på info@kalb.dk.

3.9 Klage

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.