vores-kunde

Vores kunde:

Kohberg Bakery Group A/S

vores-opgave

Vores opgave:

At skabe et flot og indbydende produktkatalog, der sælger både visuelt og via teksten

vi-leverede

Vi leverede:

  • Et færdigt produktkatalog
  • Tekster og grafisk opsætning
  • Komplet oversættelse til tysk og engelsk

Kohberg Brødsortiment 2018

100 sider fyldt med brød, boller, snacks og kager. Sådan lød vores opgave fra Kohberg, der manglede en opdateret version af deres produktkatalog. Et vigtigt redskab i Kohbergs salgsarbejde.

Et produktkatalog er en disciplin for sig. Hvordan præsenterer man over 150 produkter i et katalog, så hvert produkt fremstår som noget særligt?

Vi skrev unikke, levende og indbydende produktbeskrivelser til hvert produkt og indbydende tekster til inspirationssiderne i hele kataloget. Kohberg leverede de overordnede rammer for det grafiske udtryk, og vi finpudsede og tilpassede designet i processen. Vores opgave var at samle produkter, billeder, tekster og produktspecifikationer i et nyt og gennemført katalog.

En opgave der kræver stor nøjagtighed og flere sæt gode øjne, når varenumre, varestørrelser og meget mere skulle dobbelttjekkes. I den forbindelse fungerede vi som projektledere og samlede alle data, imens vi gennem hele processen var i tæt dialog med Kohberg.

Udover den danske version af produktkataloget fik vi også til opgave at levere en tysk og en engelsk version. Her havde vi fokus på at tilpasse indhold og produktbeskrivelser til et flydende og præcist tysk og engelsk, der fungerer på de udenlandske markeder.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.