fbpx

Knivskarpe forskere til Forskningens døgn 2021

På Syddansk Universitet er de vilde med både at forske og formidle. Til Forskningens døgn, der er en landsdækkende videnskabsfestival, deler dygtige forskere ud af al deres viden til både børn og voksne, der er vilde med ny viden.

I 2021 afvikles festivalen primært virtuelt, og det stillede nye krav til forskernes formidlingsevner. Syddansk Universitet kom til os og spurgte, om vi kunne hjælpe med at budskabstræne og gøre forskerne knivskarpe til at formidle deres budskaber i seks små treminutters film. Vi har stor erfaring i at skærm- og medietræne virksomhedsejere, så dén udfordring tog vi gerne op. Efterfølgende fik vi lov til at producere de seks film – og skabte et lille animationsunivers til at understøtte forskernes formidling.

 

Du kan se filmene her og på: https://www.sdu.dk/da/forskning/forskningsformidling/forskningensdoegn

 

Vi leverede:

Undervisning i den gode formidling

1:1 virtuel træning af de seks forskere

Feedback og vejledning

Seks x treminutters film

Må vi byde på en kop kaffe?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Må vi byde på en kop kaffe?

Ethvert godt samarbejde begynder med, at vi ser hinanden i øjnene og sætter os sammen omkring bordet og taler om, hvad I har behov for – og hvad vi kan hjælpe jer med. Så – vi giver gerne bolden op til en kop kaffe og dén snak. Hos os – eller hos dig, hvad passer dig bedst?

Kontakt gerne Kirsten von Wildenradt på 20 70 11 77 eller Marianne Kalb på 23 73 10 22

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.