fbpx

Fremtidens Aabenraa

– Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune har gang i noget fantastisk, nemlig ”Fremtidens Aabenraa”. En del af udviklingsplanen handler om fornyelse af den nordlige ende af byens gågade. Med afsæt i Fremtidens Aabenraa udviklede vi grundfortællingen om netop Nørreport – fremtidens hyggeligste kvarter med særlige specialbutikker, værksteder og små gemte passager med ro til fordybelse og samvær.

Fortællingen kom til live overfor borgere, politikere og erhvervsdrivende med det formål at inddrage, involvere og sikre opbakning og støttewww.fuckingvideos.cc af bydelenes fornyelse. Vi samarbejdede med Kultur- og fritidsudvalget og en styregruppe bestående af detailfolk fra byen om involvering af relevante interessenter.

Du kan læse mere om Fremtidens Købstad 2035 og Fremtidens Aabenraa her:

 

http://fremtidensaabenraa.dk/omraadefornyelse-nord/

 

 

Vi leverede:

Kernefortælling

Setup-up, borgermøde

Film

Må vi byde på en kop kaffe?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Må vi byde på en kop kaffe?

Ethvert godt samarbejde begynder med, at vi ser hinanden i øjnene og sætter os sammen omkring bordet og taler om, hvad I har behov for – og hvad vi kan hjælpe jer med. Så – vi giver gerne bolden op til en kop kaffe og dén snak. Hos os – eller hos dig, hvad passer dig bedst?

Kontakt gerne Kirsten von Wildenradt på 20 70 11 77 eller Marianne Kalb på 23 73 10 22

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.