Vi skriver om det der rør sig inden for strategisk, digital og grøn kommunikation

Aabenraa Kommune / Nørreportkvateret

Hen over foråret og sommeren 2022 blev syv forskellige kunstværker etableret i Nørreportkvarteret i Aabenraa.

I den forbindelse ønskede Aabenraa Kommune at fremme formidlingen, ejerskabet og forankringen for de nye kunstværker hos Aabenraas borgere og turister – og her kom KALB ind i billedet.

Læs mere

Apple iOS 15 – endnu en opdatering du skal tage højde for

Apple fortsætter deres kamp for at øge forbrugernes privatliv. De har netop annonceret, at de i sensommeren 2021 lancerer iOS 15-opdateringen. Hvor det med iOS 14-opdateringen var Facebookannoncører der stod for skud, er det nu e-mailannoncørernes tur. Den nye opdatering gør det muligt for personer med Apple produkter, der bruger Apple Mail-app’en, at slå ”Mail Privacy Protection” til.

Læs mere

Sådan skal du forholde dig til iOS 14 opdateringen

Apple laver opdateringen for at beskytte forbrugernes privatliv online ved at sikre, at virksomheder ikke længere har adgang til den data, der viser, hvad de foretager sig online, medmindre brugeren selv giver tilladelse til det. Det kommer til at påvirke alle, som bruger Apple produkters – iPhone, MacBooks, iMacs, iPads og de sociale mediers algoritmer, som dine online annoncer er baseret på.

Læs mere

Er din hjemmeside brugervenlig nok for Googles Core Web Vitals

Googles tre nye kvalitetsparametre, som samlet går under betegnelsen Core Web Vitals, trådte i kraft i juni i år. De nye kvalitetsparametre skal sikre at når brugere søger på Google får de ikke kun hjemmesider med kvalitetsindhold, men også brugervenlige sider. Core Web Vitals består af tre specifikke målinger af hastighed og brugerinteraktion, hvilket Google mener har indflydelse på den samlede brugeroplevelse på din side.

Læs mere

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.