1000 dage og fire nye ansigter til KALB

To unge og superdygtige grafikere, den ene fra Lidl, en nyuddannet udviklingskonsulent og et friskt pust i skikkelse af en kommunikationspraktikant tilfører KALB nye kompetencer, som kunderne vil kunne trække på i udviklingen af deres egen organisation.

Kommunikationsvirksomheden KALB fra Løgumkloster har hen over sommeren styrket medarbejderstaben. Direktør Marianne Kalb fortæller:

– De seneste år har vi heldigvis oplevet god fremgang og vækst, ligesom vi også ser, at nye opgavetyper kommer til. Her i foråret har vi søsat en ny treårig udviklings- og vækststrategi, det vi kalder en 1000-dagesplan, og det hele medfører, at vi nu styrker både udviklings- og digitale kompetencer i teamet.

Især den digitale dagsorden sætter sine spor og i den nye strategi, og betyder blandt andet at både Marianne Kalb, hendes partner Kirsten Von Wildenradt og den nyansatte udviklingskonsulent Carina Berthelsen deltager i et forløb om digital ledelseskultur på Aarhus Erhvervsakademi, ligesom makkerparret bag KALB barsler med nye digitale løsninger for kunderne.

Hun understreger, at kernen i KALB fortsat er den samme, nemlig, at KALB er en virksomhed, der kommunikerer med både hjerte og hjerne. Og som stadig går en ekstra mil for kunderne – uanset hvor de kommer fra.

– Men den digitale transformation er vores kunders virkelighed, og vi skal som altid være til stede dér, hvor de er, ligesom vi for ti år siden var nogle af de første, der arbejdede professionelt med Facebook for vores kunder. Derfor har vi ansat fire skønne unge mennesker, der som en selvfølge tænker og arbejder digitalt, siger Marianne Kalb.

Hun tilføjer, at de alle har valgt KALB og Løgumkloster til:

– Vi taler så meget om, at det er svært at tiltrække arbejdskraft til vores område, men vi har netop oplevet, at fire dygtige unge mennesker vil køre langt for at arbejde hos os. Det er jeg faktisk ret stolt over, og det viser, at opgaven ikke er helt umulig, siger Marianne Kalb.

 

De fire nye ansigter hos KALB er:

 

Ditte Andreasen, grafisk designer og projektassistent. 27-årige Ditte kommer med fire års erfaring fra Lidls marketingafdeling, hvilket har givet hende masser af kompetencer indenfor blandt andet digital markedsføring. Ditte bliver en vigtig del af KALBs grafiske team og skal blandt andet hjælpe kunderne med grafisk udvikling, visuel identitet og eksekvering i form af hjemmesider, tryksager og digitalt content. Ditte bor i Toftlund.

Carina Berthelsen, udviklingskonsulent. 27-årige Carina har i sommer afsluttet sin kandidat i Erhvervsøkonomi med speciale i Strategi og organisation og har tidligere været både praktikant og studiejobber hos KALB, så hun kender virksomheden godt. Carina skal bruge sin dugfriske viden fra SDU i Odense til at give både KALB og virksomhedens kunder et kærligt skub i den rigtige (digitale) retning. Carina har valgt at bosætte sig i Haderslev cirka midt mellem Løgumkloster og hendes familie i Fredericia.

 

Joshua Grigoleit, multimediedesigner. 24-årige Joshua er uddannet fra Erhvervsakademi Sydvest og har det seneste år løst masser af opgaver for KALB. Nu er han blevet fastansat og er klar til at løse grafiske og digitale opgaver. Joshua mestrer både produktion af videoer og animation, design og opdatering af hjemmesider, visuel identitet og grafisk arbejde. Og så er han en haj til IT. Joshua bor i Sønderborg.

Camilla Berg Christensen, universitetspraktikant i de kommende seks måneder og den senest tilkomne på kontoret i Løgumkloster. 24-årige Camilla har en bachelor i Erhvervsøkonomi og er nu halvvejs igennem sit kandidatstudie i International marketing på Aalborg Universitet. Gennem sin uddannelse har hun arbejdet med blandt andet kundeanalyser og udvikling af digitale strategier og forretningsmodeller – kompetencer som nu vil komme KALBs kunder til gode. Camilla bor i Nordborg.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.