KALB er et bureau af mennesker for mennesker. Sammen udvikler vi kreative koncepter, gør kunst ud af kaos og finder kammertonen i kriser.

Kommunikationsstrategi

Målgruppeanalyse

PR og pressehåndtering

Branding

Grøn kommunikation og ESG-rapport

Digital strategi & organisk indhold

Online kampagner & SoMe

Webudvikling & SEO

Visuel kommunikation

Grafisk design, video & animation

Krisekommunikation

Issues management

Medietræning

Procesfacilitering

Forandringskommunikation

PR-STRATEGI

Biltema

Biltema har vokseværk i Danmark. Den ambitiøse vækststrategi indeholder et mål om at nå 25 danske butikker inden udgangen af 2025, og mens vi hos KALB har samarbejdet med Biltema Danmark, har den svenske detailgigant allerede åbnet sit danske varehus nummer 16. Og det var netop en butiksåbning, der i sensommeren 2021 førte os sammen med Biltema, som vi hjælper med PR-opgaver, heriblandt med den ambition om, at indsatsen skal løftes op på et højere strategisk niveau.

ÅRS- OG KAMPAGNEPLAN

Det Blå Gymnasium

I 2020 kom Det Blå Gymnasium fra Tønder til os, da de ønskede at være mere målrettede i forhold til brugen af online markedsføring og skabe en rød tråd i deres indsats. Vi udarbejdede derfor i fællesskab en onlinestrategi og årsplan. Efterfølgende satte vi strøm til planen og førte den ud i livet. Dét har vi gjort lige siden, og løbende er der kommet flere ben på i form af flere kanaler, for eksempel TikTok, så Det Blå Gymnasium hele tiden befinder sig der, hvor deres målgruppe er.

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING

Naturbiogas Sode

Med visionen om at koble Haderslev Næs til hele Danmarks grønne omstilling stod Naturbiogas Sode overfor en vanskelig kommunikationsudfordring, da de skulle formidle specialistviden til en lokalbefolkning og kommune i forbindelse med indhentning af tilladelse til rejsning af biogasanlæg på Haderslev Næs. KALB sørgede for at visualisere kørsler, udarbejde informationsmateriale og agerede kontinuerligt kommunikationsrådgivere i en sag, der fik megen opmærksomhed fra flere forskellige kanter.

Kommunikations-strategi

Webudvikling

Online annoncering

Tekstforfatning

Forandrings-kommunikation

Video

PR

Branding

SEO

Rådgivning

Målgruppeanalyse

Visuel identitet

Krisehåndtering

ESG-rapport

Grafisk design

Procesfacilitering

Hvad mener vi egentlig, når vi siger,
at vi gør alt med hjerte og hjerne?

Mød Synnejyllands

sejeste team

Mød Synnejyllands

sejeste team

Apple iOS 15 – endnu en opdatering du skal tage højde for

Apple iOS 15 – endnu en opdatering du skal tage højde for

Apple fortsætter deres kamp for at øge forbrugernes privatliv. De har netop annonceret, at de i sensommeren 2021 lancerer iOS 15-opdateringen. Hvor det med iOS 14-opdateringen var Facebookannoncører der stod for skud, er det nu e-mailannoncørernes tur. Den nye opdatering gør det muligt for personer med Apple produkter, der bruger Apple Mail-app’en, at slå ”Mail Privacy Protection” til.

Læs mere

Sådan skal du forholde dig til iOS 14 opdateringen

Sådan skal du forholde dig til iOS 14 opdateringen

Apple laver opdateringen for at beskytte forbrugernes privatliv online ved at sikre, at virksomheder ikke længere har adgang til den data, der viser, hvad de foretager sig online, medmindre brugeren selv giver tilladelse til det. Det kommer til at påvirke alle, som bruger Apple produkters – iPhone, MacBooks, iMacs, iPads og de sociale mediers algoritmer, som dine online annoncer er baseret på.

Læs mere

Er din hjemmeside brugervenlig nok for Googles Core Web Vitals

Er din hjemmeside brugervenlig nok for Googles Core Web Vitals

Googles tre nye kvalitetsparametre, som samlet går under betegnelsen Core Web Vitals, trådte i kraft i juni i år. De nye kvalitetsparametre skal sikre at når brugere søger på Google får de ikke kun hjemmesider med kvalitetsindhold, men også brugervenlige sider. Core Web Vitals består af tre specifikke målinger af hastighed og brugerinteraktion, hvilket Google mener har indflydelse på den samlede brugeroplevelse på din side.

Læs mere

Hvad skal vi skabe sammen?

Ethvert godt samarbejde begynder med, at vi ser hinanden i øjnene og sætter os sammen omkring bordet og taler om, hvad I har behov for – og hvad vi kan hjælpe jer med.

Direktør og strategisk rådgiver

2373 1022 / marianne@kalb.dk

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.